OVER ONS

Freelancer Filip Poffe zette zijn eerste stappen in de computer-wereld in 1983, door te experimenteren met home-computers (Philips MSX, Commodore Amiga, ...). Hij studeerde informatica en deed zijn eerste professionele ervaringen op in het leger en in grote internationale bedrijven, meestal als database programmeur/administrator.

Zodra het internet opdook trok dit onmiddellijk zijn aandacht door zijn favoriete bands op te zoeken in lokale internet-cafes. Hij was zo onder de indruk van de impact van het internet dat hij besloot om zelf webdesign als autodidact aan te leren en professionele cursussen te volgen (internet/intranet webdesign, Photoshop, ...) via verschillende bedrijven waarin hij later actief werd als Webmaster.

Later besliste hij om zelf websites als freelancer te gaan programmeren en zijn diensten aan te bieden aan zijn ruim netwerk van kennissen in verschillende domeinen.

Naarmate de tijd evolueerde, begonnen sociale media een zeer belangrijke plaats in te nemen in onze maatschappij. Door de impact hiervan zelf te ondervinden zag hij het als de volgende logische stap om dit eveneens aan te bieden aan zijn klanten (bedrijven, organisaties, bands, particulieren).

Vanuit zijn eigen ervaring kan hij zeggen dat de website van zijn krijgskunsten-club de belangrijkste bron is om nieuwe leden te werven. Hij kon ook ervaren welke impact het heeft om nieuwsbrieven te versturen, sociale media campagnes te doen, te verkopen via het internet (webshop) en meer.

Maar de belangrijkste hoogtepunten dusver waren de notificaties in de Europese charts voor de Duitse band OOMPH! en de Duits/Amerikaanse band DIE KRUPPS, alsook de Silver YouTube Creator Award op het kanaal van OOMPH!, voor het behalen van 100.000 volgers dankzij intensieve promotie!